Hvordan LEVE som en GREVE - uansett inntekt

Hvordan LEVE som en GREVE - uansett inntekt

Får mer penger til overs - hver måned! | Kursledere Beate og Henriette fra Helomvending AS

Kursbeskrivelse

HVORDAN LEVE SOM EN GREVE - UANSETT INNTEKT - Få mer penger til overs, hver måned! (Et nettkurs i grunnleggende privatøkonomi)

Hender det du lurer på hvor det blir av alle pengene? Har inntekten gått ned, men utgiftene er de samme? Skulle du ønske du hadde mer penger til overs? Har du en drøm du ønsker å realisere, men er usikker på hvordan du skal få råd?

Hvis svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene så har du kommet til rett sted.

Vi inspirerer og hjelper folk til å mestre egen økonomi, sløse mindre og få mer penger til overs. I nettkurset “Hvordan leve som en greve - uansett inntekt” tar vi deg gjennom en trinnvis prosess som vil kunne hjelpe deg å få bedre kontroll på egen økonomi. 

Hva vil det si å leve som en greve? 

Det kan være ganske individuelt hva folk legger i dette ordtaket, men for oss i Helomvending betyr det å leve som en greve; at vi opplever lav grad av stress og bekymringer i hverdagen, at vi kjenner på lykke over livet vi lever, at vi har valgfrihet og at vi har alt vi trenger til livets opphold - pluss litt til. 

Du vil blant annet få hjelp til følgende:

 • Få oversikt over egen pengebruk
 • Bli mer bevisst på egne vaner gjennom ulike oppgaver og øvelser
 • Finn din indre drivkraft som fører til en bedre utnyttelse av pengene dine
 • Få hjelp til å sette opp et komplett budsjett
 • Hvordan spare titusenvis ved hjelp av gode innkjøpsrutiner
 • Hvordan organisere familieøkonomien på en ryddig og rettferdig måte
 • Hvordan unngå pengekrangler i forholdet
 • Hvorfor sparing og investering er viktig for din økonomi
 • Bli guidet trinnvis gjennom prosessen fra a-å

Det fine med kunnskap er at ingen kan ta den fra deg når du først har tilegnet deg den, og når kunnskapen brukes i praksis skjer det magiske ting! Hvis du følger rådene vi gir, samt gjør alle oppgavene i kurset vil du garantert tjene inn det kurset koster - mange ganger i løpet av kort tid. Vi har selv spart inn flere hundre tusen kroner i løpet av noen få år, ved hjelp av oppskriften i dette kurset. Les om vår kjøpsgaranti her. Er du usikker på om dette er en læringsplattform som passer for deg? Du kan prøve kurset helt GRATIS. 

Penger er ikke alt, men har du tenkt på hvordan penger allikevel påvirker det aller meste i livet? Hva er det som stopper mange i å realisere sine drømmer, eller gjøre det de har mest lyst til? Det er som regel mangel på tid, energi eller penger som hindrer oss. 

Spørsmålene vi ofte søker svar på er:

 • Hvordan kan jeg få mer fritid?
 • Hvordan jeg få mer penger?
 • Hvordan kan jeg samle nok krefter?

Både tid, energi og penger kan som regel alltid utnyttes og disponeres bedre,  og alle tre elementer er en viktig del av din økonomi. 

MÅLET MED KURSET

Målet med kurset er at du skal få mer penger til overs hver måned, sånn at du kan gjøre mer av de morsomme tingene. I undervisningen har vi fokus på vaner, holdninger og egenutvikling. Vi har ønske om å inspirere til endring, og i tillegg gir vi praktiske og konkrete oppgaver rundt budsjettering, målsetting, prosjektplanlegging med mer. Når du har fullført alle oppgavene i kurset er målet at du skal ha god oversikt over egen økonomi, et komplett budsjett i hånda og forhåpentligvis ha staket ut en bra kurs for fremtiden. 

KURSET PASSER BEST DERSOM:

 • Du har drømmer og mål du ønsker å realisere.
 • Du ønsker å leve livet så optimalt som mulig, ut fra de forutsetninger du har.
 • Du har en grunnleggende positiv holdning og vilje til endring.
 • Du er innforstått med at du selv er ansvarlig for egen lykke.
 • Du leter først og fremst etter muligheter framfor hindringer når du møter motgang.
 • Du ønsker å sette en stopper for sløsing og bli flinkere til å utnytte ressursene dine.
 • Du har normal arbeidsinntekt, men opplever at pengene bare "renner ut". 
 • Inntekten din er sterkt redusert på grunn av en midlertidig krise som for eksempel skilsmisse, arbeidsledighet eller sykdom - men du ønsker å komme gjennom krisen på best mulig måte, og samtidig ivareta økonomien.

(Dersom du har havnet i økonomisk uføre, hvor inntekten er alt for lav i forhold til utgifter, og/eller du har havnet i gjeldsproblemer, anbefaler vi at du søker økonomisk rådgivning hos NAV. Les mer om ordningen her.)

SÅNN ER KURSET LAGT OPP

Kurset er et selvstudium. Modulene er satt sammen av videoer, tekst med tale, nedlastinger og quiz.

Du vil få umiddelbar tilgang til kurset etter påmelding og tilgangen varer i ett år. Du kan ta kurset når du vil, hvor du vil og så mange ganger du vil i løpet denne perioden. Som kursdeltaker vil du også få tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du og andre kursdeltakere kan motivere og inspirere hverandre til å jobbe med gode vaner rundt egen økonomi.

Kurset består av 7 moduler og varer i sin helhet cirka 2 timer og 30 minutter, i tillegg kommer tiden du velger å bruke på oppgavene. 

KURSHOLDERE

Beate Willumsen, fotograf/kunstner og ekspert på å få mye ut av hver krone. Les mer om Beate.

Henriette Willumsen Quanvik, økonom og ekspert på planlegging, orden og struktur. Les mer om Henriette.

Kontakt oss: hallaisen@helomvending.no

REFERANSER:

"Jeg synes det er et veldig bra kurs dere har laget! Budsjettet mitt er klart, og jeg har plnalaget økonomien min for hele året. Dette blir spennende!:-)" - Annbjørg Sivertsen

"Jeg har gjort flere positive endringer og gleder meg til å gjøre opp status om ett år!" - Lillian

"Dette kurset gir deg et raskt og enkelt innblikk i hvordan man kan få en bedre økonomi på kort og lang sikt. Jeg har hatt god nytte av dette kurset i min hverdag. Jeg er blitt mye mer bevisst på hvordan jeg disponerer mine og familiens penger. Vi sparer nå faste beløp hver måned, i fond!! Anbefales på det varmeste til både aleneforsørgere og par:-), her kan det spares mye!!!"  - Stine Hjemgård

Skroll videre ned for å se hele kursoversikten.Kursoversikt

Vurderinger (2)

Tankevekkende

av Hilde Anett Lunde
Dette kurset gav mye å tenke på angående økonomi og hvordan vi bruker penger. Gjennom å gå gjennom kurset har vi staket ut en litt ny kurs, med mer langsiktig plan over det hele.

Dette kurset anbefales !!

av Stine Hjemgård
Dette kurset gir deg et raskt og enkelt innblikk i hvordan man kan få en bedre økonomi på kort og lang sikt. Jeg har hatt god nytte av dette kurset i min hverdag. Jeg er blitt mye mer bevisst på hvordan jeg disponerer mine og familiens penger. Vi sparer nå faste beløp hver måned, i fond!! Anbefales på det varmeste til både aleneforsørgere og par:-), her kan det spares mye!!!

Tankevekkende

by Hilde Anett Lunde
Dette kurset gav mye å tenke på angående økonomi og hvordan vi bruker penger. Gjennom å gå gjennom kurset har vi staket ut en litt ny kurs, med mer langsiktig plan over det hele.

Dette kurset anbefales !!

by Stine Hjemgård
Dette kurset gir deg et raskt og enkelt innblikk i hvordan man kan få en bedre økonomi på kort og lang sikt. Jeg har hatt god nytte av dette kurset i min hverdag. Jeg er blitt mye mer bevisst på hvordan jeg disponerer mine og familiens penger. Vi sparer nå faste beløp hver måned, i fond!! Anbefales på det varmeste til både aleneforsørgere og par:-), her kan det spares mye!!!