Personvernerklæring - Helomvending AS

Helomvending AS, ved daglig leder Henriette W. Quanvik, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på å vite, når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Nyhetsbrev

Det er frivillig for de som besøker nettsiden (www.helomvending.no) å melde seg på nyhetsbrev. Helomvending benytter systemleverandøren MailChimp for lagring av epost-lister og utsendelse av nyhetsbrev. Det betyr at informasjon som navn og epost-adresse som legges igjen på våre nettsider, vil bli lagret hos tredjepart. Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev og samtykker til at vi lagrer din epost-adresse, og eventuelt navn, vil vi sende deg nyhetsbrev med relevant innhold gjennomsnittlig 2-5 ganger i måneden. Vi vil sende deg inspirasjonsblogger som omhandler tema privatøkonomi, investering, motivasjon og selvutvikling. Vi vil også i blant sende deg epost med opplysninger om våre tjenester og produkter og annen relevant informasjon i forhold til vår virksomhet. Din kontaktinformasjon vil ikke bli delt eller benyttet til annet formål enn nevnt her. Dersom du melder deg av vårt nyhetsbrev, vil din informasjon bli slettet.

Kontaktskjema

Dersom du tar kontakt med oss via kontaktskjema, vil ikke dine opplysninger bli lagret i våre systemer.

Informasjonskapsler

Helomvending benytter seg av informasjonskapsler på hjemmesiden for å kunne tilby våre kunder en best mulig brukeropplevelse, samt gi relevant informasjon gjennom markedsføring.

Wordpress coockies:

Vår publiseringsløsning Wordpress benytter informasjonkapsler for å huske deg som bruker, dersom du gjør aktive handlinger på våre nettsider; som for eksempel å kommentere på bloggen. Les mer om wordpress coockies.

Facebook pixel:

En Facebook pixel er en kode som er plassert på hjemmesiden vår. Den registrer trafikk som kommer fra Helomvending sine Facebookannonser, og blir aktivert dersom brukere utfører aktive handlinger i henhold til nettsiden. Dersom du aktivt har vist interesse for våre tjenester eller produkter, vil du kunne oppleve økt relevant annonsering i sosiale medier. Les mer om Facebook pixel.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser. Du kan også aktivt reservere deg fra å se annonser på FB ved å klikke på haken/prikkene øverst i høyre hjørne på annonser eller nyheter på veggen, og deretter velge hvordan du ønsker å reservere deg.

Nettstedsstatistikk

Vi benytter oss av Google Analytics for å samle inn informasjon og statistikk slik at vi kan forbedre våre tjenester og brukeropplevelse. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, fluktsider, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes, samt hvilke geografisk område trafikken kommer fra. Vi kan ikke spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Kommentarer på bloggen (www.helomvending.no/blogg)

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen. For å kunne legge igjen en kommentar, må du registrere deg med navn og epostadresse. Alle kommentarer må godkjennes av Helomvending før de blir publisert. Dette fordi vi kun ønsker seriøse kommentarer under fullt navn på våre innlegg. Det er kun navnet ditt som blir synlig i innlegget (eposten er skjult). Ditt navn og kommentar bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss på post@helomvending.no, slik at vi eventuelt kan hjelpe deg med det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer - vær derfor sikker på at du kan stå inne for det du skriver før du trykker på publiser.

Deling av innlegg fra bloggen

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Spørreundersøkelser

Helomvending benytter seg av systemleverandørene SuveryGizmo og Thinkific for gjennomføring av spørreundersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Helomvending vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt for den enkelte spørreundersøkelsen.

Anonyme undersøkelser

Dersom undersøkelsen er anonym, vil ikke opplysningene som samles inn kunne kobles til deg personlig.

Kundebehandling og arkiv

Helomvending bruker kursportalen Thinkific som kundearkiv og kommunikasjonskanal for våre kunder. Alle som melder seg på nettkurs hos oss, må registrere seg med brukerprofil (navn og epost) og passord på plattformen Thinkific, nettopp for å få tilgang til nettkursene våre. Som en del av nettkurset følges kursdeltakerne opp via epost. Epostene som sendes er direkte relatert til det gjeldende nettkurset og er ment som en del av kundeoppfølging etter bestilling, for å sikret en best mulig leveranse og best mulig resultat for kunden. Opplysningene som registreres ved påmelding til kurs, vil ikke bli brukt til annet formål enn nevnt her.

Som kunde har du rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dersom du ønsker all informasjon slettet etter endt kundeforhold, kan du når som helst ta kontakt med oss, på post@helomvending.no for å få hjelp til dette.

Dersom et kundeforhold avsluttes vil kundeopplysninger rutinemessig bli slettet etter fire år, dersom ikke annet er hensiktsmessig eller annet er avtalt med kunde.

Liste over deltakere på kurs og foredrag

Dersom du melder deg på åpent kurs eller foredrag, lagres informasjon til bruk for administrasjon av arrangementet og for å kreve inn kursavgift. Vi vil også bruke opplysningene for å kunne sende ut (pr epost) påminnelser og informasjon i forbindelse med det aktuelle arrangementet. Informasjonen brukes kun til administrasjon av hvert enkelt arrangement og vil ikke bli benyttet i annen sammenheng. Ved fakturering vil kundeopplysninger bli lagret i vårt regnskapssystem Fiken. Kundedata vil bli slettet fra våre systemer rutinemessig etter fire år dersom ikke annet er hensiktsmessig eller avtalt med kunde.

Evalueringsskjema

Det er frivillig å fylle ut personlig opplysninger på evalueringsskjema som vi deler ut etter gjennomført leveranse. Evalueringsskjema er først og fremst et verktøy for at vi skal kunne kontinuerlig forbedre våre leveranser. Dersom du aktivt bekrefter på evalueringsskjema at du ønsker å motta nyhetsbrev, vil eposten din bli lagt til vår elektroniske liste i MailChimp. Dersom du oppgir referanse med samtykke til at denne brukes, vil din referanse bli brukt i markedsføring på vår hjemmeside og i sosiale medier. Evalueringsskjemaene med personopplysningene oppbevares i inntil fire år, for deretter å slettes, med mindre annet er hensiktsmessig.

Kontaktinformasjon:

Helomvending AS, orgnr. 915 285 287

Epost: post@helomvending.no

Daglig leder: Henriette W Quanvik – Epost: henriette@helomvending.no

Telefon: 952 30 687

Adresse: Kongletoppen 1, 2053 Jessheim